<<
>>

МОЛИТВА БОЖИЕЙ МАТЕРИ ПРЕД ИКОНОЙ ЕЕ «НЕУПИВАЕМАЯ ЧАША» (от пьянства) (5/18 мая)

Первое чудо от этой святой иконы, находящейся в мужском монастыре в г. Серпухове, произошло в 1878 г.: чрез нее получил исцеление от многолетнего недуга пьянства крестьянин из Тульской губернии.
С тех пор многие страждущие получили исцеление от этой святыни.

Молитва за болящего, одержимого недугом пьянства,

ко Пресвятой Богородице ради чудотворной Ея иконы «Неуниваемая Чаша»

О примилосердная Владычице! К Твоему заступлению ныне прибегаем, молений наших не презри, но милостиво услыши нас: жен, детей, матерей; и тяжким недугом пиаиства одержимых, и того ради от матери своея — Церкви Христовой и спасения отпадающих, братьев и сестер и сродник наших исцели.

О милостивая Мати Божия, коснись сердец их и скоро воз- стави от падений греховных, ко спасительному воздержанию приведи их.

Умоли Сына Своего, Христа Бога нашего, да простит нам согрешения наша и не отвратит милости Своея от людей Своих, но да укрепит нас в трезвении и целомудрии.

Приими, Пресвятая Богородице, молитвы матерей, о чадах своих слезы проливающих, жен, о мужех своих рыдающих, чад, сирых и убогих, заблудшими оставленных, и всех нас, к иконе Твоей припадающих. И да приидет сей вопль наш, молитвами Твоими, ко престолу Вссвышняго.

Покрый и соблюди нас от лукавого ловлеиия и всех козней вражиих, в страшный же час исхода нашего помоги пройти не- преткновенно воздушные мытарства, молитвами Твоими избави нас вечнаго осуждения, да иокрыет нас милость Божия в нескончаемые веки веков. Аминь.

МОЛИТВА ОБ ИЗЛЕЧЕНИИ КО ПРЕСВЯТОЙ БОГОРОДИЦЕ

О Пресвятая Госпоже Владычице Богородице! Воздвигни нас, раб Божиих (имена, имя) из глубины греховныя и избави нас от внезапныя смерти и от всякого зла. Подаждь, Госпоже, нам мир и здравие и просвети нам ум и очи сердечныя, еже ко спасению, и сиодоби ны, грешныя рабы Твоя, Царствия Сына Твоего, Христа Бога нашего: яко держава Его благословенна со Отцем и Пресвятым Его духом.

МОЛИТВА СВЯТИТЕЛЮ ТИХОНУ, ЕПИСКОПУ ВОРОНЕЖСКОМУ, ЗАДОНСКОМУ ЧУДОТВОРЦУ (от плотской, блудной страсти для мужчин, от беснования)

(13/26 августа)

От мощей святителя Тихона получали исцеление бесноватые.

О всехвальиый святителю и угодниче Христов, отче наш Тихоне! Ангельски пожив на земли, ты яко Ангел благий явился еси и в'дивием твоем прославлении. Веруем от всея души и помышления, яко ты, благосердый наш иомощниче и молитвен- ниче, твоими неложными ходатайствы и благодатию, обильно дарованною тебе от Господа, присно способствуеши нашему спасению.

Приими убо, ублажаемый угодниче Христов, и в час сей наша недостойная моления: свободи пы твоим заступлением от облегающаго нас суесловия и суемудрия, неправоверия и зловерия человеческаго. Потщися, скорый о нас предстателю, благоприятным твоим ходатайством умолити Господа, да про- бавит Своя великня и богатыя милости на нас, грешных и недостойных рабех Своих, да уврачует Своею благодатию неисце- леныяязвы и струпы растленных душ телес наших, да растворит окаменелая сердца наша слезами умиления и сокрушения о премногнх согрешениих наших и да избавит пы вечных мук и огня геенскаго; всем же верным людем своим да дарует в нынешнем веце мир и тишину, здравие и спасение и во всем бла-

6- 1872

roe поспешение, датако тихое и безмолвное житие поживше во всяком благочестии и чистоте, сподобимся со Ангелы и со всеми святыми славити и воспевати всесвятое имя Отца и Сына и Святаго Духа, во веки веков. Аминь.

<< | >>
Источник: Антоний Церковный. Защита и лечение словом. Православные и народные методы / Антоний Церковный. —М.: ACT; Донецк: Сталкер,. — 318, [2] с: ил. — (Секреты деревенского знахаря).. 2005

Еще по теме МОЛИТВА БОЖИЕЙ МАТЕРИ ПРЕД ИКОНОЙ ЕЕ «НЕУПИВАЕМАЯ ЧАША» (от пьянства) (5/18 мая):

  1. МОЛИТВА БОЖИЕЙ МАТЕРИ ПРЕД ИКОНОЙ ЕЕ «ВСЕЦАРИЦА» (при раковой болезни) (15/28 августа)
  2. МОЛИТВА БОЖИЕЙ МАТЕРИ ПЕРЕД ИКОНОЙ ЕЕ «ОДИГИТРИЯ» («ПУТЕВОДИТЕЛБНИЦА» ) О ЗАЩИТЕ ОТ ВСЯКОГО ЗЛА И СОХРАНЕНИИ ЖИЗНИ ВО ВРЕМЯ ЛЮБОГО ПУТЕШЕСТВИЯ
  3. МОЛИТВА К БОЖЬЕЙ МАТЕРИ ПРЕД ИКОНОЮ ЕЕ «НЕОПАЛИМАЯ КУПИНА» О ЗАЩИТЕ ДОМА, ОФИСА, СКЛАДА И ПРОЧЕГО ОТ ОГНЕННОГО ЗАПАЛЕНИЯ (ПОЖАРА)
  4. Глава седьмая ТАЙНА ТРИЕДИНСТВА И МАТЕРИ БОЖИЕЙ
  5. Молитва пред иконою пресвятыя Богородицы Казанскою
  6. Молитва пред иконою пресвятый Богородицы, именуемою млекопитательница
  7. Молитва пред иконою пресвятыя Богородицы, именуемою Целителыища
  8. Приложение 1 Молитвы (будущей матери, родителей о своих детях и другие)
  9. Из жития святителя Епифания, епископа Кипрского (12 мая cm cm /25 мая н. ст.)
  10. Чаша
  11. Пьянство
  12. 19. ПСИХОЛОГИЯ ПЬЯНСТВА НА РАБОТЕ.
  13. Главные молитвы каждого православного человека Молитва Господня («Отче Наш»)
  14. 3.2. МАТЕРИЯ 3.2.1. ОБЩАЯ ХАРАКТЕРИСТИКА МАТЕРИИ
  15. 26. О БОЖИЕЙ ТКАНИ
  16. БЛАГОДАРСТВЕННЫЕ МОЛИТВЫ И БЛАГОДАРЕНИЕ ПО ДАРОВАНИИ ИСЦЕЛЕНИЯ И О ПОЛУЧЕНИИ ПРОШЕНИЯ И О ВСЯКОМ БЛАГОДЕЯНИИ БОЖИЙ (Из чина благодарственных молитв)
  17. МОЛИТВЫ ОТ ЗЕМЛЕТРЯСЕНИЯ Молитва 1-я
  18. Локк Дж.. Сочинения в трех томах: Т. 2/Пер. с англ.; Ред- кол.: М. Б. Митин (пред.) и др.— М.: Мысль — (Филос. наследие).— В надзаг.: АН СССР., 1985
  19. Локк Дж.. Сочинения в трех томах: Т. 3/Пер. с англ.; Ред- кол.: М. Б. Митин (пред.) и др.— М.: Мысль — (Филос. наследие).— В надзаг.: АН СССР., 1984