<<
>>

МОЛИТВА БОЖИЕЙ МАТЕРИ ПРЕД ИКОНОЙ ЕЕ «НЕУПИВАЕМАЯ ЧАША» (от пьянства) (5/18 мая)

Первое чудо от этой святой иконы, находящейся в мужском монастыре в г. Серпухове, произошло в 1878 г.: чрез нее получил исцеление от многолетнего недуга пьянства крестьянин из Тульской губернии.
С тех пор многие страждущие получили исцеление от этой святыни.

Молитва за болящего, одержимого недугом пьянства,

ко Пресвятой Богородице ради чудотворной Ея иконы «Неуниваемая Чаша»

О примилосердная Владычице! К Твоему заступлению ныне прибегаем, молений наших не презри, но милостиво услыши нас: жен, детей, матерей; и тяжким недугом пиаиства одержимых, и того ради от матери своея — Церкви Христовой и спасения отпадающих, братьев и сестер и сродник наших исцели.

О милостивая Мати Божия, коснись сердец их и скоро воз- стави от падений греховных, ко спасительному воздержанию приведи их.

Умоли Сына Своего, Христа Бога нашего, да простит нам согрешения наша и не отвратит милости Своея от людей Своих, но да укрепит нас в трезвении и целомудрии.

Приими, Пресвятая Богородице, молитвы матерей, о чадах своих слезы проливающих, жен, о мужех своих рыдающих, чад, сирых и убогих, заблудшими оставленных, и всех нас, к иконе Твоей припадающих. И да приидет сей вопль наш, молитвами Твоими, ко престолу Вссвышняго.

Покрый и соблюди нас от лукавого ловлеиия и всех козней вражиих, в страшный же час исхода нашего помоги пройти не- преткновенно воздушные мытарства, молитвами Твоими избави нас вечнаго осуждения, да иокрыет нас милость Божия в нескончаемые веки веков. Аминь.

МОЛИТВА ОБ ИЗЛЕЧЕНИИ КО ПРЕСВЯТОЙ БОГОРОДИЦЕ

О Пресвятая Госпоже Владычице Богородице! Воздвигни нас, раб Божиих (имена, имя) из глубины греховныя и избави нас от внезапныя смерти и от всякого зла. Подаждь, Госпоже, нам мир и здравие и просвети нам ум и очи сердечныя, еже ко спасению, и сиодоби ны, грешныя рабы Твоя, Царствия Сына Твоего, Христа Бога нашего: яко держава Его благословенна со Отцем и Пресвятым Его духом.

МОЛИТВА СВЯТИТЕЛЮ ТИХОНУ, ЕПИСКОПУ ВОРОНЕЖСКОМУ, ЗАДОНСКОМУ ЧУДОТВОРЦУ (от плотской, блудной страсти для мужчин, от беснования)

(13/26 августа)

От мощей святителя Тихона получали исцеление бесноватые.

О всехвальиый святителю и угодниче Христов, отче наш Тихоне! Ангельски пожив на земли, ты яко Ангел благий явился еси и в'дивием твоем прославлении. Веруем от всея души и помышления, яко ты, благосердый наш иомощниче и молитвен- ниче, твоими неложными ходатайствы и благодатию, обильно дарованною тебе от Господа, присно способствуеши нашему спасению.

Приими убо, ублажаемый угодниче Христов, и в час сей наша недостойная моления: свободи пы твоим заступлением от облегающаго нас суесловия и суемудрия, неправоверия и зловерия человеческаго. Потщися, скорый о нас предстателю, благоприятным твоим ходатайством умолити Господа, да про- бавит Своя великня и богатыя милости на нас, грешных и недостойных рабех Своих, да уврачует Своею благодатию неисце- леныяязвы и струпы растленных душ телес наших, да растворит окаменелая сердца наша слезами умиления и сокрушения о премногнх согрешениих наших и да избавит пы вечных мук и огня геенскаго; всем же верным людем своим да дарует в нынешнем веце мир и тишину, здравие и спасение и во всем бла-

6- 1872

roe поспешение, датако тихое и безмолвное житие поживше во всяком благочестии и чистоте, сподобимся со Ангелы и со всеми святыми славити и воспевати всесвятое имя Отца и Сына и Святаго Духа, во веки веков. Аминь.

<< | >>
Источник: Антоний Церковный. Защита и лечение словом. Православные и народные методы / Антоний Церковный. —М.: ACT; Донецк: Сталкер,. — 318, [2] с: ил. — (Секреты деревенского знахаря).. 2005

Еще по теме МОЛИТВА БОЖИЕЙ МАТЕРИ ПРЕД ИКОНОЙ ЕЕ «НЕУПИВАЕМАЯ ЧАША» (от пьянства) (5/18 мая):

  1. ГЛАВА 14, самая поучительная, ибо она научает читателя благодатной Иисусовой Молитве Старца Исидора, имеющей доставить немалое духовное утешение всякому, кто станет читать ее с разумом
  2. ИСТОРИЯ СОЗДАНИЯ ЦИКЛА «ФИЛОСОФИЯ КУЛЬТА (ОПЫТ ПРАВОСЛАВНОЙ АНТРОПОДИЦЕИ)»
  3. I. СТРАХ БОЖИЙ
  4. VII. ОСВЯЩЕНИЕ РЕАЛЬНОСТИ 1918. V.3L Вознесение ІЬсподне. Ночь
  5. Молитва на пострижение власом отрочати, в нервыя острнжения его
  6. МОЛИТВА О ИСЦЕЛЕНИИ БОЛЕЗНЕЙ НОГ
  7. МОЛИТВА СВЯТИТЕЛЮ ГУРИЮ, АРХИЕПИСКОПУ КАЗАНСКОМУ (болезни головы) (4/17 октября; 5/18 декабря)
  8. МОЛИТВА БОЖИЕЙ МАТЕРИ ПРЕД ИКОНОЙ ЕЕ «ВСЕЦАРИЦА» (при раковой болезни) (15/28 августа)
  9. МОЛИТВА БОЖИЕЙ МАТЕРИ ПРЕД ИКОНОЙ ЕЕ «НЕУПИВАЕМАЯ ЧАША» (от пьянства) (5/18 мая)
  10. МОЛИТВА АНГЕЛУ-ХРАНИТЕЛЮ
  11. МОЛИТВА КО ГОСПОДУ О ЗАЩИТЕ МЛАДЕНЦА ИЛИ ОТРОКА В ТЕЧЕНИЕ ДНЯ.
  12. МОЛИТВА К БОЖЬЕЙ МАТЕРИ ПРЕД ИКОНОЮ ЕЕ «НЕОПАЛИМАЯ КУПИНА» О ЗАЩИТЕ ДОМА, ОФИСА, СКЛАДА И ПРОЧЕГО ОТ ОГНЕННОГО ЗАПАЛЕНИЯ (ПОЖАРА)
  13. МОЛИТВА БОЖИЕЙ МАТЕРИ ПЕРЕД ИКОНОЙ ЕЕ «ОДИГИТРИЯ» («ПУТЕВОДИТЕЛБНИЦА» ) О ЗАЩИТЕ ОТ ВСЯКОГО ЗЛА И СОХРАНЕНИИ ЖИЗНИ ВО ВРЕМЯ ЛЮБОГО ПУТЕШЕСТВИЯ
  14. Глава седьмая ТАЙНА ТРИЕДИНСТВА И МАТЕРИ БОЖИЕЙ
  15. Молитва – крылья души
  16. Приложение 1 Молитвы (будущей матери, родителей о своих детях и другие)
  17. Молитва пред иконою пресвятыя Богородицы, именуемою Целителыища
  18. Молитва пред иконою пресвятыя Богородицы Казанскою
  19. Молитва пред иконою пресвятый Богородицы, именуемою млекопитательница