<<
>>

Молитва пред иконою пресвятыя Богородицы Казанскою

О пресвятая Госпоже, Владычице Богородице! Со страхом, верою и любдвию припадающе пред честною [и чудотворною] иконою Твоею, молим Тя: не отвратйлица Твоего от прибегающих к Тебе, умоли, милосердая Мати, Сына Твоего и Бога нашего, Господа Иисуса Христа, да сохранит мйрну страну нашу, Церковь Свою Святую да незыблему соблюдёт от неверия, ересей и раскола.

Не имамы бо иныя помощи, не имамы иныя надежды, разве Тебе, пречистая Дёво: Ты ecu всесильная христиан Помощница и Заступница: изба'ви всех, с верою Тебе молящихся, от падений греховных, от навета злых человек, от всяких искушений, скорбей, болезней, бед и от напрасныя смерти: даруй нам дух сокрушения, смирение сердца, чистоту помышлений, исправление греховныя жизни и оставление прегрешений, да ecu благодарив воспевающе величия и милости Твоя, являемым над нами зде на земли, сподобимся и небесного царствия и тамо со всеми святыми прославим пречестное и великолёпое Имя Отца и Сына и Святого Духа во веки веков.

Кожа — наружный покров тела, орган, выполняющий многообразные жизненно важные функции: защита от внешних воздействий, осязание, секреция пота и кожного сала, терморегуляция, газообмен. Кожа неразрывно связана с жизнедеятельностью всего организма и отражает состояние здоровья. Вместе с тем различные заболевания кожного покрова, его травмы вызывают общую реакцию организма.

<< | >>
Источник: Фролова Т.М.. Православный лечебник. Издательство: Клуб семейного досуга,. - 320с.. 2008

Еще по теме Молитва пред иконою пресвятыя Богородицы Казанскою:

  1. Молитва пред иконою пресвятыя Богородицы, именуемою Целителыища
  2. Молитва пред иконою пресвятый Богородицы, именуемою млекопитательница
  3. МОЛИТВА К БОЖЬЕЙ МАТЕРИ ПРЕД ИКОНОЮ ЕЕ «НЕОПАЛИМАЯ КУПИНА» О ЗАЩИТЕ ДОМА, ОФИСА, СКЛАДА И ПРОЧЕГО ОТ ОГНЕННОГО ЗАПАЛЕНИЯ (ПОЖАРА)
  4. Молитва ко Пресвятой Госпоже Богородице
  5. МОЛИТВА О НЕДУЖНЫХ № 6 • (к Богородице в любых болезнях)
  6. МОЛИТВА СВЯТИТЕЛЮ ГУРИЮ, АРХИЕПИСКОПУ КАЗАНСКОМУ (болезни головы) (4/17 октября; 5/18 декабря)
  7. МОЛИТВА КО ПРЕСВЯТОЙ БОГОРОДИЦЕ В ЧЕСТЬ ИКОНЫ ЕЕ «ПРИБАВЛЕНИЕ УМА»
  8. МОЛИТВА БОЖИЕЙ МАТЕРИ ПРЕД ИКОНОЙ ЕЕ «НЕУПИВАЕМАЯ ЧАША» (от пьянства) (5/18 мая)
  9. МОЛИТВА БОЖИЕЙ МАТЕРИ ПРЕД ИКОНОЙ ЕЕ «ВСЕЦАРИЦА» (при раковой болезни) (15/28 августа)
  10. Главные молитвы каждого православного человека Молитва Господня («Отче Наш»)
  11. 3. Период Казанского ханства.
  12. Казанская духовная академия
  13. БЛАГОДАРСТВЕННЫЕ МОЛИТВЫ И БЛАГОДАРЕНИЕ ПО ДАРОВАНИИ ИСЦЕЛЕНИЯ И О ПОЛУЧЕНИИ ПРОШЕНИЯ И О ВСЯКОМ БЛАГОДЕЯНИИ БОЖИЙ (Из чина благодарственных молитв)
  14.  Икона плачущей Богородицы