<<
>>

МОЛИТВА СВЯЩЕННОМУЧЕНИКУ КИПРИАНУ О ПРОГИАНИИ И ЗАЩИТЕ ОТ ЛУКАВЫХ ДУХОВ, ЗЛЫХ ЛЮДЕЙ И ЖИВОТНЫХ, ПРОТИВ ВРЕДА СО СТОРОНЫ ВОЛШЕБНИКОВ

Кондак

От художества волшебнаго обратився, Богомудре, к познанию Божественному, показался еси миру врач мудрейший, исцеления даруя чествующим тя, Киприане со Устиною: с нею же молися Человеколюбцу Владыке, спасу души наша.

Икос

Целений твоих, святе, дарования мне низпослав, и негодующее мое сердце гноем греховным молитвами твоими исцели, яко да слово пения от скверных устен моих ныне принесу ти и воспою болезни твоя, я-же показал еси, священномучениче, покаянием добрым, и блаженным, и Богу приближающимся. Того бо удержан рукою, направился еси, яко по лестнице, к Небесным, непрестанно моляся спасти души наша.

Молитва

О святый угодниче Божий, священномучениче Киприане, скорый помощниче и молитвениче всем, к тебе прибегающим. Приими от нас, недостойных, хваление наше, испроси нам у Господа Бога в немощах укрепление, в болезнях исцеление, в печалях утешение и всем вся полезная в жизни нашей. Вознеси ко Господу благомощную твою молитву, да оградит нас от падений греховных наших, да научит нас истинному покаянию, да избавит нас от пленения диавольского и всякого действия духов нечистых и избавит от обидящих нас. Буди нам крепкий облик на все враги видимые и невидимые. Во искушениях по- даждь там терпение и в час кончины нашея яви нам заступление от истязателей в воздушных мытарствах наших. Да водимые тобою достигаем горнего Иерусалима и сподобимся в Небесном Царствии со всеми святыми славити и воспевати Пресвятое имя Отца и Сына и Святаго Духа во веки веков. Аминь.

ПСАЛОМ 90

Живый в помощи Вышняго, в крове Бога Небеснаго водворится. Речет Господсви: Заступник мой еси и Прибежище мое, Бог мой, и уповаю на Него. Яко Той избавит тя от сети ловчи и от словесе мятежна, плещма Своима осенит тя, и под криле Его надеешися: оружием обыдет тя истина Его. Не убоишися от страха нощнаго, от стрелы летящия во дни, от вещи во тме пре- ходящия, от сряща и беса полуденнаго. Падет от страны твоея тысяща и тма одесную тебе, к тебе же не приближится, обаче очима твоима смотриши и воздаяние грешников узриши. Яко Ты, Господи, упование мое, Вышняго положил еси прибежище твое. Не приидет к тебе зло, и рана не приближится телеси твоему, яко ангелом Своим заповесть о тебе, сохранит тя во всех путех твоих. На руках возмут тя, да не когда преткнеши о камень ногу твою, на аспида и василиска наступиши и попереши льва и змия. Яко на Мя упова, и избавлю и: покрыю и, яко по- знаимяМое. Воззовет ко Мне, и услышу его: с ним еемь в скорби; изму его, и приславлю его, долготою дней исполню его, и явлю ему спасение Мое.

<< | >>
Источник: Антоний Церковный. Защита и лечение словом. Православные и народные методы / Антоний Церковный. —М.: ACT; Донецк: Сталкер,. — 318, [2] с: ил. — (Секреты деревенского знахаря).. 2005

Еще по теме МОЛИТВА СВЯЩЕННОМУЧЕНИКУ КИПРИАНУ О ПРОГИАНИИ И ЗАЩИТЕ ОТ ЛУКАВЫХ ДУХОВ, ЗЛЫХ ЛЮДЕЙ И ЖИВОТНЫХ, ПРОТИВ ВРЕДА СО СТОРОНЫ ВОЛШЕБНИКОВ:

  1. АКАФИСТ СВЯЩЕННОМУЧЕНИКУ КИПРИАНУ
  2. МОЛИТВА ВАСИЛИЮ ВЕЛИКОМУ АРХИЕПИСКОПУ КЕСАРИ КАППАДОКИЙСКОМУ, О ЗАЩИТЕ И СОХРАНЕНИИ ЖИЗНИ ШАХТЕРОВ И ПРОЧИХ ЛЮДЕЙ, РАБОТАЮЩИХ НА ОПАСНЫХ РАБОТАХ
  3. МОЛИТВЫ ЗАКЛИНАТЕЛЬНЫЕ НАД ДОМОМ, ОБУРЕВАЕМЫМ (СТРАДАЮЩИМ, ТЕРПЯЩИМ БЕДСТВИЯ) ОТ ЗЛЫХ МЕЧТОВ
  4. МОЛИТВЫ О ЗАЩИТЕ ОТ КОЛДОВСТВА И НЕЧИСТОЙ СИЛЫ
  5. МОЛИТВЫ О ЗАЩИТЕ ОТ ВСЯКИХ БЕД И НАПАСТЕЙ
  6. МОЛИТВЫ О СОХРАНЕНИИ (ЗАЩИТЕ) ОТ ДИАВОЛА
  7. МОЛИТВЫ К ВЕЛИКОМУЧЕНИЦЕ ЕКАТЕРИНЕ О ЗАЩИТЕ ОТ ГРАДА
  8. МОЛИТВЫ ОБ УКРОЩЕНИИ ГНЕВА В ЧЕЛОВЕКЕ (НАЧАЛЬНИКЕ) И ЗАЩИТЕ ОТ НЕГО
  9. МОЛИТВЫ О ПРОЩЕНИИ, ЗАСТУПЛЕНИИ (ЗАЩИТЕ) И ПОМОЩИ В РАЗЛИЧНЫХ ЖИТЕЙСКИХ СИТУАЦИЯХ
  10. МОЛИТВА КО ГОСПОДУ О ЗАЩИТЕ МЛАДЕНЦА ИЛИ ОТРОКА В ТЕЧЕНИЕ ДНЯ.